Voorlopig alleen online (video) coaching voor zowel persoonlijke coaching als voor groepen in verband met de maatregelen vanuit de overheid naar aanleiding van het Corona virus (Covid-19). 

Werkwijze & aanbod 

Neem contact op met Coach SasophieN via de diverse contactmogelijkheden als je wilt weten wat ik voor jou kan betekenen of graag een intakegesprek wilt. Ik werk altijd eerst met een gratis intakegesprek, dit betreft een korte kennismaking en inventarisatie van jouw (hulp)vraag. Dit gratis gesprek kan ook telefonisch of via een online videogesprek, de keus is aan jou. Na dit gesprek kunnen wij beide besluiten of er een vervolg gaat komen, waarbij je daadwerkelijk op gesprek komt en wij een plan van aanpak maken om jouw (hulp)vraag te behandelen.

Individueel

 • Individuele (video)coaching
 • Pakket van 4 sessies van 1 uur excl. gratis intake 
 • Pakket van 6 sessies van 1 uur excl. gratis intake 

Speciaal voor groepen

 • Inspiratiesessie op maat
 • Workshop (kern)waarden & kwaliteiten

Coaching in het Arabisch?

De coaching bied ik ook aan in de Arabische (spreek)taal wat het toegankelijk maakt voor de Arabische sprekende die de Nederlandse taal (nog) niet (volledig) beheersen.

  Wil je iets anders?

  Wil je toch iets anders of heb je andere ideeën? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen. We kunnen samen kijken wat het beste past bij jouw (hulp)vraag.

  Locatie

  Coaching is initieel bij mij op locatie of in de mooie omgeving van Lelystad. Voor een externe locatie buiten Lelystad breng ik reiskosten in rekening. De hoogte van deze reiskosten is afhankelijk van de afstand. Ik breng €0,19 per km in rekening. Een workshop of inspiratiesessie vindt plaats op de afgestemde locatie van de opdrachtgever.

  Benadering / Stijl

  Coachen vanuit een ruststand, aandachtig luisteren, integer en oprecht geïnteresseerd in jou, Ik daag je uit, houd de spiegel voor en confronteer. Op basis van de coachvraag en situatie worden bepaalde technieken door mij ingezet om bij jou bewustwording, inzicht in jouw (kern)waarden en gedragsverandering te creëren. 

  Hieronder enkele coaching- technieken en stromingen uitgelicht die ik gebruik, passend bij jouw (hulp)vraag: 

  Klik op de link voor een preview van de hulpkaartjes, wil je ze allemaal ontvangen? Meld je hieronder aan voor mijn nieuws en blog!

  Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuws en blog? Meld je hieronder aan!

  * Is verplicht veld